10. Dönem Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 10. Dönem mezuniyet törenimize; 2. HİBM. ve Garnizon Komutanı Tuğg. Ercan TEKE, 12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Selçuk AYGÜN, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Erciyes üniversitesi Eski Rektörlerinden Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN, İl Jandarma Komutanı Hüseyin BEKMEZ, İl Emniyet Müdürü İbrahim KULULAR, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İLKAY, Erciyes Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kasım ÖZGEN, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem A. GÜRGAN, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ, SGK İl Müdürü Hacı Ali HASGÜL, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah MARAŞ, Hayırsever İşadamı Mert TATAR ve eşi Merve Mermer TATAR, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Erciyes üniversitesi Eski Rektörlerinden Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN, Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah MARAŞ yaptıkları konuşmalarında, mezunları tebrik ederek genç diş hekimlerine başarı dileklerinde bulundular. 110 mezun öğrenci adına Diş Hekimi Fatma GÜNAY, eğitimlerinde emekleri olanlara teşekkürlerini ifade eden duygu dolu bir konuşma yaptı.

10. dönem mezuniyet törenimizde gelenek olduğu üzere mezun öğrencilerimiz meslek yeminini Diş Hekimi Halit ERKİLETLİOĞLU eşliğinde ettiler. Tören, tüm mezunlara diploma takdiminin ardından mini bir kokteyl ile sona erdi.