Konuk: Prof. Dr. Ramazan TOPSAKAL

Fakültemizde, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan TOPSAKAL tarafından "Kardiyovasküler Sistem Hastalarına Diş Hekimliği Açısından Yaklaşım" konulu sunum yapıldı. Konferansta, Prof. Dr. Ramazan TOPSAKAL, diş hekimliği uygulamalarında antikoagülan kullanan hastaların ilaca ara verirken kâr-zarar dengesinin sağlanması açısından hem kardiyolog hem de diş hekimi penceresinden durumun değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Programın soru-cevap bölümünde, günümüzdeki prosedürler irdelendi ve fakülte içi uygulamalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Program sonunda değerli sunumları için Prof. Dr. Ramazan TOPSAKAL’a özel anı kalemi ve çiçek takdimi Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İnci Devrim tarafından yapıldı.