En Çok Atıf Alan Araştırmacılara Tebrik Ziyareti

Clarivate Analytics tarafından Web of Science veritabanında taranan dergilerde 21 konu kategorisine göre en yüksek atıf alan %1’lik dilimdeki araştırmacıların yer aldığı “En Çok Atıf Alan Araştırmacılar 2018” listesi yayınlandı.Dünya genelinde 6.078 araştırmacının yer aldığı listeye Ülkemizden 12 üniversiteden yalnızca 14 araştırmacı girebildi. Açıklanan sonuçlara göre üniversitemizden Prof. Dr. Derviş KARABOĞA ve Doç. Dr. Bahriye BAŞTÜRK AKAY Bilgisayar Bilimi kategorisinde, Prof. Dr. Mustafa SOYLAK ise Mühendislik kategorisinde girerek önemli bir başarı göstermişlerdir. Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi İnci DEVRİM, Prof. Dr. Derviş KARABOĞA, Prof. Dr. Mustafa SOYLAK ve Doç. Dr. Bahriye BAŞTÜRK AKAY’ı fakültelerinde ziyaret ederek bilim insanlarını tebrik edip başarı dileklerinde bulundular.