Konuk: Doç. Dr. Mehmet Kasım ÖZGEN

Fakültemiz, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı V. ve aynı zamanda Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Kasım ÖZGEN’i konuk etti. Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İnci DEVRİM, Başhekimimiz Doç. Dr. Hasan Önder GÜMÜŞ ve Fakülte Sekreterimiz Refiye TEMUR ile birlikte akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimizin katıldığı konferans; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi. “Mutluluk Felsefeleri” başlıklı konferansa felsefenin en temel konusu olan “niçin” sorusunun anlam ve önemi üzerinden giriş yapıldı. Dinleyicilerde büyük hayranlık uyandıran Doç. Dr. Mehmet Kasım ÖZGEN’e değerli sunumlarından dolayı Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK tarafından çiçek takdim edildi.