Konuk: Prof. Dr. Fulya TAHAN

Fakültemiz Hizmet İçi Eğitim programı doğrultusunda tüm akademik personeline ve staj öğrencilerine (4. Ve 5. Sınıflar) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Alerji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya TAHAN tarafından “Alerji ve Anaflaksi” konulu sunum yapıldı. Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta, Prof. Dr. Fulya TAHAN, diş hekimliği uygulamalarında karşılaşılabilecek olası örnek vakalarla konuyu son derece anlaşılır ve somut kılarak dinleyicilerde ilgi uyandırdı. Programın soru-cevap bölümünde, hocamız soru yağmuruna tutuldu. Program sonunda değerli sunumları için Prof. Dr. Fulya TAHAN’a özel anı kalemi ve çiçek takdimi Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İnci Devrim tarafından yapıldı.