9. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen törenimize; Erciyes Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Fikret KARA, Bezmiâlem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper ALKAN, Kayseri Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah MARAŞ, Hayırsever İşadamı Mert TATAR ve müstakbel eşleri Merve MERMER ile çok sayıda dekan, öğretim üyesi ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende yaptığı konuşmasında Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, mezun öğrencilere “Türkiye’nin en iyi diş hekimliği fakültelerden birinden mezun olduğunuzun farkına çalışma hayatınızda varacaksınız. Bütün yaşamınız boyunca devletimize sadakat ile bağlı kalıp liyakat esasına uygun hareket ediniz.” öğüdünde bulundu.

9. Dönem Birincisi Dt. Rabia DUMAN’a diplomasını Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK verdi. Dt. Rabia DUMAN mezuniyet kütüğüne isimliğini alkışlar eşliğinde çaktı.

Tören, mezun öğrencilerin yemin etmesi ve diploma takdiminin ardından sona erdi.