Önlük Giydirme Töreni

“Diş Hekimliği Haftası” fakültemizde bir çok etkinliklerle kutlandı. Haftanın ilk günü, Sabancı Kültür Merkezinde,  Güzel Sanatlar Fakültesi Klasik Türk Müziği Topluluğu şef ve solist Nihal ŞENGÜN ile mini bir konser verdi. Konserin hemen ardından Fakültemiz Yönetim Kuruluna katkılarından dolayı Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK’e şükran plaketi, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper ALKAN tarafından takdim edildi. 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 1,2,3, ve 4. Sınıf birincilerine başarılarından dolayı plaketler verildi. Daha sonra fakültemiz birinci sınıf öğrencileri yani geleceğin diş hekimleri öğretim üyelerinin ellerinden, sevinç ve coşkuyla beyaz önlüklerini giydiler. Önlük Giydirme Töreninin heyecanı devam ederken aynı merkezin sergi salonuna geçildi. Burada her özel günümüzde bizimle olan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Doç. Nurdan KARASU GÖKÇE’ye  desteklerinden dolayı yine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper ALKAN tarafından plaket sunuldu. Küratör Doç. Nurdan KARASU GÖKÇE’nin “Karşılaşmalar” adlı sergisi yoğun ilgi gördü.

Etkinlik haftası sonraki günlerde akşam saatlerinde sahnelenen tiyatro oyunları ile renklendirildi. Etkinlikler,  Yrd. Doç. Dr. Kerem KILIÇ ve Yrd. Doç Dr. Yakup ÜSTÜN’ün sunduğu  bilimsel programlarla  sona erdi.