8. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen törenimize; Vali Süleyman KAMÇI, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan TEKE, Talas Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Zekeriya GÜNEY, Kocasinan Kaymakamı Ali CANDAN, Melikgazi Kaymakamı Erkaya YIRIK, İl Emniyet Müdürü İbrahim KULULAR, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh BÜYÜKKILIÇ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DOĞAN, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail KILIÇ, Kayseri Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah MARAŞ, ile çok sayıda dekan, öğretim üyesi, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasında Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Fakültemizin Türkiye’deki en iyi fakültelerden biri olduğunu belirterek “Bizim öğrencilerimiz Türkiye’nin en şanslı öğrencilerinden, çünkü teknik alt yapı açısından Türkiye’nin 1 numarasıyız. Bunu sadece biz söylemiyoruz. URAP Araştırma Laboratuarına göre fakültemiz, dünyadaki en iyi 1000 Diş Hekimliği Fakültesi arasından 159. olmuştur. Türkiye’deki diş hekimliği fakülteleri arasında ise 5. sıradadır. Yani Türkiye’deki Diş Hekimliği Fakülteleri arasından teknik olarak en modern, en iyi fakültelerden birisiyiz. Mezun olan öğrencilerimiz bu açıdan çok şanslılar” dedi.

Konuşmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, hayırsever Gülşah ve Mert TATAR kardeşlere Erciyes temalı yağlı boya tablo çalışmasını hediye etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DOĞAN ise konuşmasında, mezun öğrencilerin uzun süren emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Vali Süleyman KAMÇI da konuşmasında, mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. 8. Dönem Birincisi Dt. Elif ORUÇ’a diploması Vali Süleyman KAMÇI tarafından verildi. Dt. Elif ORUÇ mezuniyet kütüğüne isimliğini alkışlar eşliğinde çaktı.

Tören, mezun öğrencilerin yemin etmesi ve diploma takdiminin ardından bahçede hazırlanan kokteyl ile sona erdi.