Öğretim Üyelerimize Veda Yemeği

Fakültemiz Ağız Diş ve Çene Cerrahisi anabilim dalı öğretim üyesi aynı zamanda önceki dönem dekanımız, Prof. Dr. Alper ALKAN ile yine aynı anadilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Erdem KILIÇ ve Protetik Diş Tedavisi anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa ZORTUK naklen atama ile kurumumuzdan ayrılmışlardır. Değerli hocalarımız için düzenlenen veda yemeğinde, öğrenciler, akademik ve idari personel bir araya geldi. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İnci DEVRİM ve Hastaneler Başhekimi Doç Dr. Hasan Önder GÜMÜŞ tarafından Öğretim Üyelerimize, plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Veda yemeği, aramızdan ayrılan öğretim üyelerimizin ve dekanımızın yaptığı duygu dolu konuşmalar ile son buldu. Saygı değer Öğretim Üyelerimize bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve başarı diliyoruz.