Fakültemizde Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları

Fakültemizde Sosyal Kültürel Etkinlikler Alt Kurulu tarafından Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları düzenlendi. Akademik-idari personel ve öğrencilerin katılımıyla sıkı rekabetin yaşandığı turnuvalarda birinci, ikinci ve üçüncü olanlara ödülleri takdim edildi.

Masa Tenisi Turnuvasında 26 kişi kıyasıya mücadele verdi. Turnuvanın birincisi Furkan SAĞDIÇ, ikincisi Furkan EVREÜZ ve üçüncüsü ise Koray PEKER oldu.

Satranç Turnuvası 22 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Satranç Turnuvasının birincisi Muhsin Halil KIZILCA, ikincisi Atalay ÖZKAN üçüncüsü ise Muhammed Nur KAHRAMAN oldu.

Fakülte Yönetimi olarak; ödül kazananları tebrik eder, diğer katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz.