Alanında İlk ve Tek Olan Hastanemize İlave Hizmet Binasının Temel Atma Töreni

Gülşah- Mert TATAR Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi hastanemiz 2010 yılında hizmete açılmıştı. Bilindiği üzere hastanemiz Türkiye’de alanındaki ilk ve tek branş hastanesidir. Önceleri sadece lokal anestezilerle cerrahi girişimlerin yapıldığı hastanemizde 7 Mart 2011 tarihinden itibaren genel anestezi altında ameliyatların yapılmasına olanak sağlayan üniteleri hizmete girmişti. Hastanemiz 15 yatak kapasitesi ile hizmete başlamıştı. Ancak taleplerin fazla olması nedeni ile yatak kapasitesinin arttırılması kaçınılmaz hale geldi. Bu amaçla Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi hastanesi yanına bir ek hizmet binası projelendirildi.

Ek hizmet binamızın temel atma töreni 24.09.2012 tarihinde Kayseri Vali Yardımcısı Erdoğan AYGENÇ, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper ALKAN, hayırsever Mehmet TATAR ve Öğretim Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.