1. SINIFLARIN ÖNLÜK GİYME TÖRENİ

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2016 – 2017 eğitim – öğretim dönemi ‘’Önlük Giyme’’ törenimize Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK’ ün yanı sıra fakültemiz öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK yaptı. ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin Türkiye’nin en iyisi dünyanın ise sayılı fakültelerinden biri olacağına inançlarının tam olduğunu kaydederek, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK konuşmasına ‘’Sevgili öğrenciler, lütfen annenize, babanıza, hocalarınıza, hastalarınıza ve tüm canlılara saygılı olun. Lütfen bundan sonra dersi geçmek için değil dersi öğrenmek için çalışın. Çünkü siz burada mesleğinizi kazanacaksınız" şeklinde devam etti.

Tören Fakültemizin öğrencilerden sorumlu Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İnci Devrim’in öğrencilere hitaben yaptığı ‘’hoşgeldiniz konuşması’’ 2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Bilimsel Başarı sağlayan öğretim üyelerine ve Fakültemiz dönem birincilerine plaket takdimi ile devam etti. Daha sonra sahneye davet edilen diş hekimliği eğitimine başlayan 115 öğrenciye Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından beyaz önlükleri giydirildi. ‘’Önlük Giyme Töreni’’ katılınan kokteyl ile son buldu.