7. Dönem Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenimize; Vali Süleyman KAMÇI, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan TEKE, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk AYGÜN, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet GÜVEN, Melikgazi Kaymakamı Erkaya YIRIK, Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, Melikgazi Belediyesi Başkan Vekili Dr. Yüksel KAHRAMAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet YILDIZ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail KILIÇ, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet TAYMUŞ, Nimet Bayraktar Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer ŞENEL, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah MARAŞ, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerimizin aileleri katıldılar.

7. dönem mezunlarımızın sahneye davet edilmesinin ardından, törenin açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK yaptı. Hacılar Belediye Başkanı ve aynı zamanda dişhekimi olan Doğan EKİCİ ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah MARAŞ genç meslektaşlarına nasihat ve başarı dileklerini içeren konuşmalarda bulundular. Törenin son konuşması Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet GÜVEN tarafından yapıldı. Prof. Dr. Muhammet GÜVEN mezun öğrencilere: “Sizler bugün Türkiye’nin başarılı ve sayılı fakültelerinin birinden mezun oldunuz. Siz mezun öğrencilerimizin üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizler, büyükleriniz, hocalarınız, yöneticileriniz olarak, sizlerden ülkeniz için çalışmanızı ve yaptığınız işin en iyisini yapmanızı istiyoruz. Herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa ülkemiz daha da çok gelişecektir. Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Dişhekimi Halit ERKİLETLİOĞLU eşliğinde genç dişhekimleri meslek yeminini ettiler. Yeminin ardından dönem birincisi Gizem YEŞİLYURT'a mezuniyet belgesini ve plaketini Kayseri Valisi Süleyman KAMÇI verdi. Mezuniyet belgesini ve plaketini alan Gizem YEŞİLYURT mezuniyet kütüğüne isim plaketini çaktı. Ardından mezunlar, mezuniyet belgelerini protokolün ve öğretim üyelerinin elinden aldılar. Mezun öğrencilerimiz, ailelerinin ve salondaki misafirlerin coşkulu alkışları eşliğinde havaya keplerini fırlattılar. Tören Sabancı Kültür Merkezinin sergi salonunda hazırlanan kokteyl ile son buldu.