Fakültemizde Görev Teslim Töreni

24.05.2016 tarihinde Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törenle Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Dekanlık görevini Prof. Dr. Alper ALKAN’dan devraldı.

Törene, Rektör Prof. Dr. Muhammet GÜVEN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Karamehmet YILDIZ ile Prof. Dr. Murat DOĞAN, Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Bülent KESİM’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı. Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK ve Prof. Dr. Alper ALKAN’ın teşekkür içerikli konuşmalarının ardından, son konuşmayı Rektör Prof. Dr. Muhammet GÜVEN yaptı: Sayın GÜVEN konuşmasında, Diş Hekimliği Fakültesinin kısa sürede Türkiye’nin sayılı fakültelerinden biri haline gelmesinin memnuniyet verici olduğunu, sahip olduğu genç ve enerjik personeliyle hedeflenen “en iyi fakülte” seviyesine ulaşabilmesi için Rektörlükçe elden gelen desteğin sağlanacağını belirtti. Prof. Dr. Muhammet GÜVEN konuşmasını bu zamana kadar emeği geçen idarecilere teşekkür ederek ve bundan sonra görev alacaklara başarılar dileyerek tamamladı.

Dekanlık devir teslim töreni, Prof. Dr. Muhammet GÜVEN tarafından Prof. Dr. Alper ALKAN’a plaket ve çiçek takdiminin ardından kokteyl ile sonlandı.