1. Sınıfların Önlük Giyme Töreni

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi “Önlük Giyme” törenimize Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza ÇAKIR, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cem A. GÜRGAN, Kayseri Dişhekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cem GÜRGAN yaptı. Törende konuşma yapan Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza ÇAKIR, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurumsal kimliği, alt yapısı ve etik değerleri ile örnek bir fakülte olduğunu dile getirerek fakülte yönetimine ve akademisyenlerine bu başarılarından dolayı teşekkür etti. Tören, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bilimsel Başarı sağlayan öğretim üyelerine ve dönem birincisi öğrencilerine plaket takdimi ile devam etti. Daha sonra 1. sınıf öğrencileri sahneye davet edildi ve Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından öğrencilere önlükleri giydirildi. “Önlük Giyme Töreni” sergi salonunda hazırlanan kokteyl ile son buldu.