BİR GÜZELLİK DAHA “HATIRA ORMANIMIZ”

Fakültemiz adına Erciyes Üniversitesi Gölet Alanında  Hatıra Ormanı oluşturdu. “Hatıra Ormanı” fidan dikimi, “ağaç dostu” akademik-idari personel ve öğrencilerin katkıları ile gerçekleştirildi. Etkinlikte ilk fidan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan YETİM tarafından dikildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper ALKAN ve Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan UYSAL ve diğer yöneticilerde birer fidan diktiler. Üniversitenin Park ve Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu Mühendis Zafer ATİLLA, Dekanımız Prof. Dr. Alper ALKAN’a, ağaçlandırma hususundaki, gayreti, katkısı ve bilincinden dolayı teşekkür ederek, hatıra ormanının nasıl ve hangi şartlarda oluşturulduğunu anlattı.

Gölet Alanına gelen akademik-idari personel ve öğrenciler kendi elleriyle hatıra ormanı alanını ağaçlandırdılar.