2. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

Konu : Restoratif Diş Tedavisi Klinik Öncesi Uygulama Bütünleme Sınavı

16.07.2014 Tarihinde Yapılacak Olan Restoratif Diş Tedavisi Klinik Öncesi Uygulama bütünleme sınavında kullanılmak için her öğrencinin üzerinde adı, soyadı, numarası açıkça yazan bir adet modeli ve teslim poşeti bulundurması gerekmektedir. Model için sol üst çene dişleri 21,22 numaralı dişler çekilmiş diş, 23 numara fantom diş, 24,25,26 numaralı dişler çekilmiş diş ve 27 numara fantom olarak alçı modele kontaklı bir şekilde dizilmesi gerekmektedir.

Sınav esnasında kullanılacak olan el aletlerini ve sarf malzemelerini her öğrenci kendisi temin edeceği için yıl içinde kullanılan bütün malzemelerin hazır bulundurulması zorunludur.

Sınav esnasında model ve aletlerin değiş-tokuşu kesinlikle yasaktır. Başarılar dileriz.

Yrd. Doç Dr Kanşad PALA                    Yrd. Doç Dr. Sezer DEMİRBUĞA