1. Bahar Şenliği

Fakültemiz Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Alt Kurulu tarafından düzenlenen 1. Bahar Şenliği ile  fakülte öğrencileri, akademik ve idari personeli bir araya geldi. Fakülte bahçesinde güzel bir ilkbahar günü bir araya gelen topluluk, Diş Hekimliği Fakültesi Müzik Grubunun (Grup Bar Kroşe) muhteşem performansına eşlik etti. Daha sonra sahne alan  Koray HAKLI ve Grubu ise Anadolu Rock’ın en güzel örneklerini seslendirdi. Şenlik süresince sucuk-ekmek ve sıcak-soğuk içecek servisi devam ederken, eşleri ve çocukları ile gelen personel için de birbirlerini daha yakından tanıma ortamı oluştu. Şenlikle ilgili olarak dekanımız Prof. Dr. Alper ALKAN: “Bu tür etkinlikler personelin aynı amaç için bir arada olduğunu hissettirdiğinden son derece önemlidir. Şenliğimizi daha da geliştirerek önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz.” dedi. Biz de personel ve öğrenciler adına başta Dekanımız olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.