15. Dönem Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 15. Dönem mezuniyet töreni Erciyes Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törenimize;  Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid CINGI, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Beyhan, Erciyes Üniversitesi Rektörü,  Prof. Dr. Fatih ALTUN,  Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi İlhan KARACALAR,  öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid CINGI, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN, Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Sinan TOPÇUOĞLU ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi İlhan KARACALAR yaptıkları konuşmalarında, mezunları tebrik ederek genç diş hekimlerine başarı dileklerinde bulundular. 110 mezun öğrenci adına 15. Dönem Birincisi Diş Hekimi Zeliha BOZBUĞA, eğitimlerinde emekleri olanlara teşekkürlerini ifade eden bir konuşma yaptı. 15. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildi. Törenimizde meslek yemini Diş Hekimi ve Tarihçi-Yazar Halit ERKİLETLİOĞLU eşliğinde yapıldı. Tören, tüm mezunlara diploma takdiminin ardından hazırlanan kokteyl ile sona erdi.