Akademik Kurul Toplantısı

Diş Hekimliği Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN’un katılımıyla gerçekleşti. Kurulda Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Sinan TOPÇUOĞLU Fakültemizin Akademik, Eğitim ve Sağlık Hizmetleri faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN yaptığı konuşmada, Fakültemiz yönetimi ve akademisyenlerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN, Doç. Dr. Zeynep Burçin GÖNEN’e Sağlık Bilimleri kategorisinde almış olduğu 100. Yıl TÜBİTAK teşvik ödülünden dolayı plaket verdi. Ayrıca 2023 yılı TÜBİTAK 2209 projesi olarak başvurusu kabul edilmiş olan, öğretim üyeleri ve öğrencilere Teşekkür Belgesi takdim edildi.