Başhekimlik Devir Teslim Töreni

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Başhekimlik devir teslim töreni düzenlendi.

A  Blok Konferans  Salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreni, Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Sezer Demirbuğa ile eski Başhekim Prof. Dr. Hasan Önder Gümüş,  Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Hüseyin Sinan Topçuoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri ve İdari Personelin katılımlarıyla gerçekleşti.

Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Hüseyin Sinan Topçuoğlu, Prof. Dr. Hasan Önder Gümüş’e teşekkür plaketi takdim ederek, akademik hayatında başarılar diledi.

Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Sezer Demirbuğa, Prof. Dr. Hasan Önder Gümüş’e, geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.