Dekanlık Devir Teslim Töreni

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Dekanlık devir teslim töreni düzenlendi.

C  Blok Konferans  Salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreni, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sinan Topçuoğlu ile eski Dekan Prof. Dr. Adnan Öztürk,  Yardımcıları Prof. Dr. Kerem Kılıç ve Dr. Öğ. Üyesi İnci Devrim, eski Başhekim Prof. Dr. Hasan Önder Gümüş ve Yardımcısı Doç. Dr. Emrah Soylu ile Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri ve İdari Personelin katılımlarıyla gerçekleşti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Hüseyin Sinan Topçuoğlu, Prof. Dr. Adnan Öztürk’e geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, akademik hayatında başarılar diledi.

Prof. Dr. Adnan Öztürk de Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hüseyin Sinan Topçuoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Hüseyin Sinan Topçuoğlu, Prof. Dr. Adnan Öztürk’e teşekkür plaketi takdim etti.