Fakültemiz Avrupa Dişhekimliği Eğitimi Derneği’ne (Association for Dental Education in Europe, ADEE) Üye Olmuştur

Fakültemiz, Dişhekimliği eğitiminde değişen ve gelişen şartlara uyum sağlamak ve Avrupa Birliği standartlarını yakalayabilmek için 2013 yılında, dişhekimliği eğitiminde kalite ve standartların belirlenmesi hedefi ile kurulmuş ve çeşitli ülkelerdeki fakültelerin eğitim olanaklarını değerlendiren Avrupa Dişhekimliği Eğitimi Derneği’ne (Association for Dental Education in Europe, ADEE) üye olmuştur.

28-31 Ağustos 2013 tarihinde Birmingham, İngiltere’de düzenlenen ADEE yıllık olağan toplantısına fakültemiz adına Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cem A. Gürgan ve ERASMUS Koordinatörlerimizden Doç. Dr. Erdem Kılıç katılmışlardır. ADEE yönetim kurulu ile görüşmeler yapılmış ve eğitim olanaklarımızın değerlendirilmesi için fakültemize davet edilmiştir.