18. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalları Toplantısı ‘Restoratif Tedavide Güncel Yaklaşımlar’ Sempozyumu

Değerli Meslektaşlarım,

       26-28 Ekim 2013’de Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 18. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalları Toplantısı ‘Restoratif Tedavide Güncel Yaklaşımlar’ isimli Sempozyumu sizlere duyurmaktan onur duyarız.

       17. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalları Toplantısında gösterilen adaylar arasından en çok oyu almanın verdiği cesaretle, dört bir yandan Erciyes Dağı’nı gören Kayseri'de, sizleri misafir etmekten kıvanç duyacağız. Bu toplantıda zengin Kayseri mutfağının tadına varmanın yanı sıra, doğa ve tarihin bütünleştiği, dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Kapadokya'yı da sonbaharın tüm güzellikleri ile görme imkânına sahip olacaksınız.

       Bu sempozyumda, Restoratif Diş Tedavisi alanında, ulusal ve uluslararası konuşmacılarla güncel konulara odaklanacağız. Umut ederiz ki, Restoratif Diş Tedavisinin geleceği konulu tartışmalar akıllarda hiçbir soru işareti bırakmadan noktalansın. Tüm bu bilimsel etkinliklerin yanında, sosyal ve diğer birçok sürprizlerimizle sizlere güzel günler yaşatmayı hedefliyoruz.

       Teşriflerinizi bekliyoruz!

Doç. Dr. Y. Orçun Zorba

Erciyes Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi
Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Bşk.
Sempozyum Başkanı