13. Dönem Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 13. Dönem mezuniyet töreni Erciyes Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törenimize; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai KILIÇ, Prof. Dr. Murat BORLU, Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami ÇELİK, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İNCİ, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat KOYUNCU, Hayırsever İş İnsanı Mehmet İLGÜ, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Kerem KILIÇ ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL yaptıkları konuşmalarında, mezunları tebrik ederek genç diş hekimlerine başarı dileklerinde bulundular. 121 mezun öğrenci adına 13. Dönem Birincisi Diş Hekimi Mehmet ALPARSLAN, eğitimlerinde emekleri olanlara teşekkürlerini ifade eden bir konuşma yaptı. 13. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildi. Törenimizde gelenek olduğu üzere mezun öğrencilerimiz, meslek yeminini Diş Hekimi Halit ERKİLETLİOĞLU eşliğinde ettiler. Tören, tüm mezunlara diploma takdiminin ardından hazırlanan kokteyl ile sona erdi.