12. Dönem Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi Marianne Molu Anfisinde covid-19 tedbirlerine uygun gerçekleştirilen 12. Dönem mezuniyet törenimize; Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İLKAY, Prof. Dr. Recai KILIÇ, Prof. Dr. Murat BORLU, Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem A. GÜRGAN, , Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İNCİ, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Tamer ŞENEL, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Kerem KILIÇ ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Tamer ŞENEL yaptıkları konuşmalarında, mezunları tebrik ederek genç diş hekimlerine başarı dileklerinde bulundular. Yapılan konuşmalarda Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı iken korona virüsten hayatını kaybeden Emrullah MARAŞ ve bu nedenle aramızdan ayrılan bütün sağlık çalışanları saygı ve rahmetle anıldı. Bir önceki dönem mezuniyet töreni yapılamadığı için 11. Dönem Birincisi Diş Hekimi Zeynep DEMİRÖZ bu törende konuşmasını yaparak anıt kütüğe isimliğini çaktı. Diş Hekimi Zeynep DEMİRÖZ, fakültemizin bir yıllık mezunu olarak aldığı eğitimin meslek hayatındaki önemine değindi. 123 mezun öğrenci adına 12. Dönem Birincisi Diş Hekimi Rabia KARAASLAN, eğitimlerinde emekleri olanlara teşekkürlerini ifade eden duygu dolu bir konuşma yaptı. 11. ve 12. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildi.

12. dönem mezuniyet törenimizde gelenek olduğu üzere mezun öğrencilerimiz, meslek yeminini Diş Hekimi Halit ERKİLETLİOĞLU eşliğinde ettiler. Tören, tüm mezunlara diploma takdiminin ardından sona erdi.