LYS Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

FAKÜLTE YÖNETİMİ

Sevgili öğrencilerimiz, meslek hayatınıza Erciyes Üniversitesi ayrıcalığıyla hazırlanmayı tercih ettiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın eğitiminiz süresince de devam etmesini dileriz.

Sevgili öğrencilerimiz, üniversitemize yeni kayıt işleminin ilk aşaması olan ön kayıt işlemi zorunludur. Ön kayıt işleminin nasıl yapılabileceği yakında web sayfamızdan yayınlanacak Yeni Kayıt Kılavuzunda adım adım anlatılacaktır. Bu yıl üniversitemizde randevulu kayıt sistemine geçilmiştir. Kaydınızı beklemeden hızlı bir şekilde yaptırabilmeniz için ön kaydınızı yaparken randevu almanız gerekmektedir. Randevular saat 8.30’dan itibaren 30 dakikalık aralıklar halinde düzenlemiştir. Randevunuzu kayıttan önce sizin için en uygun zaman aralığını işaretleyerek kolayca alabilir, gerektiğinde de randevu saatinizi değiştirebilirsiniz. Ön kayıt ve randevu alma işleminden sonra Öğrenci Kayıt Randevu Formu’nun yazıcıdan çıktısını alarak, randevu saatinizden önce kayıt için gerekli belgelerle birlikte kayıt yerinde hazır olmanız gerekmektedir. Herhangi bir nedenle randevu saatinde kayıt yerine ulaşamayan öğrencilerimiz, kayıtlarını aynı gün saat 16.00 – 17.00 arasında yaptırabilirler.

Kayıt ile ilgili bilgi için tıklayınız...