Dentistry & Oral Sciences Source ve MEDLINE (PubMed) ile Diş Hekimliği Araştırmaları Webinarı

Dentistry & Oral Sciences Source ve MEDLINE (PubMed) ile Diş Hekimliği Araştırmaları Webinarı Dentistry & Oral Sciences Source diş hekimliğine özel dünyanın tek tam metin veri tabanıdır. PubMed’de yer almayan diş hekimliği dergilerini içermekle kalmayıp, PubMed’de yer alan diş hekimliği dergilerini de daha fazla sayı içerecek şekilde indekslemektedir. Dentistry&Oral Sciences Source, diş hekimliği ile ilgili tüm alanlardan 230’dan fazla tam metin dergi ve 30’dan fazla tam metin kitap sunar. Eigenfactor’e göre en iyi 25 diş hekimliği dergisinin tamamını indeksleyen Dentistry&Oral Sciences Source, bu dergilerden 11 tanesini tam metin olarak barındırır.
Hem bu kaynaklara nasıl erişebileceğinizi, hem de arama ve dergi hatırlatmaları, otomatik olarak kaynakça oluşturma gibi özellikler ile nasıl zaman kazanacağınızı görmek için webinara davetlisiniz.
Tarih: 30 Mart 2021, Salı
Saat: 17:00 – 18:00
Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/meet/uozkan
Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz. WebEx uygulaması üzerinden mobil cihazlarınızdan da webinarı dinleyebilirsiniz.

Erciyes Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı