FAKÜLTEMİZ AKADEMİK VE İDARE PERSONELİN PROMOSYONUNA İLİŞKİN DUYURU!

Üniversitemiz ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. Erciyes Üniversitesi Şubesi arasında "Kamu Kurumları Maaş Ödemesi Protokolü" 09/01/2020 tarihinde imzalanmıştır. İlgili protokol hükümleri gereği 6.700,- TL tutarındaki promosyon ödemesini peşin almak isteyen personellerimizin yazımız ekinde bulunan Bordro24 Personel Taahhütnamesini imzalamaları gerekmektedir. Taahhütnameyi imzalamayan ve T.C. vatandaşı olmayan personel promosyon tutarını peşin almayacak olup, 60 ay boyunca her ay 111.66-TL tutarında alacaklardır. Promosyonu peşin almak istemeyen yada promosyonu almak istemeyen personel durumu belirtir dilekçe vermek zorundadır. İmzalanan taahhütnamelerin ve dilekçelerin en geç 15/01/2020 tarihine kadar Fakültemiz Tahakkuk Birimine iletilmesi gerekmektedir.

Not: Taahhütnameler mavi tükenmez kalemle doldurulacaktır.