2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Önlük Giyme Töreni

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Önlük Giyme Törenimize HİBM. ve Garnizon Komutanı Hv.Tuğg.Ercan TEKE, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İLKAY,Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai KILIÇ, SGK İl Müdürü Hacı Ali HASGÜL, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İNCİ, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Nurdan GÖKÇE, Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat EKİNCİ, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet CEYLAN, Nimet Bayraktar Ağız Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Ahmet KUZU, 1. Komando Tugay Komutanı Albay Özgür DEMİR, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkan Yardımcısı ve Türk Diş Hekimleri Birliği Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay TACETTİNOĞLU ile çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve aileleri katıldı.brbr Törenin ilk konuşmasını Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkan Yardımcısı ve Türk Diş Hekimleri Birliği Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay TACETTİNOĞLU yaptı. Ardından Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK, konuşmasında; hekimin “güzel ahlâklı” olması gerektiğine vurgu yaparak, 1. sınıf öğrencilerimize iyi hekimler olmaları yönünde öğütlerde bulundu. Daha sonra, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İLKAY ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ konuşmalarında öğrenci ve ailelerini kutlayarak iyi dileklerde bulundular.brbr Konuşmaların ardından, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında akademik başarı elde eden öğretim üyeleri ile dönem birincisi olan öğrencilere teşekkür plaketleri takdim edildi.brbr Tören diş hekimliği eğitimine başlayan 136 öğrenciye, beyaz önlüklerinin giydirilmesi ile devam etti. Ardından Diş Hekimliği Haftası etkinlikleri kapsamında, kokteyl alanında hazırlanan “Doğa ve İnsan” temalı fotoğraf sergisine geçildi.