2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Önlük Giyme Töreni

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi “Önlük Giyme” törenimiz Fakültemiz Dekan Yardımcısı İnci DEVRİM’in açılış konuşması ile başladı. Dekan Yardımcımız konuşmasında; “Sevgili öğrencilerimiz; uzun ve yorucu bir eğitim sonucunda yeni bir hayatın kapılarının önünüze açılacağı fakültemize ilk adımınızı attınız. Giyeceğiniz önlükler hayatınız boyunca taşıdığınız onurunuz olacaktır." dedi.

Kayseri Dişhekimleri Odası Başkanı Emrullah MARAŞ’ın konuşmasının ardından tören, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bilimsel Başarı sağlayan öğretim üyelerine ve dönem birincisi öğrencilerine plaket takdimi ile devam etti. Daha sonra 1. sınıf öğrencileri sahneye davet edildi ve Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından öğrencilere önlükleri giydirildi. “Önlük Giyme Töreni” sergi salonunda hazırlanan kokteyl ile son buldu.