Fakültemizde Aşure İkramı

Fakültemizde Muharrem Ayının son bulması nedeni ile personelimize, öğrencilerimize ve hastalarımıza aşure ikram edildi. Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK’ün ev sahipliğinde etkinliğimize Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan TEKE, Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk AYGÜN, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin BEKMEZ, İl Emniyet Müdürü İbrahim KULULAR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet YILDIZ, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Necmettin KOÇ, S.S. Erciyes Eğitim ve Kültür Kooperatifi Başkanı Doç. Dr. Derviş BOZTOSUN ile çok sayıda dekan, daire başkanı ve öğretim üyesi katıldı. Güzel bir sonbahar günü öğle arası fakülte bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaklaşık olarak 1200 kişiye aşure ikram edildi.

Bu güzel etkinlik için personel ve öğrenciler adına başta Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK olmak üzere organizasyonu planlayan Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. İnci DEVRİM’e, aşureyi aşk ve sevgi ile pişiren Bilgi İşlem Teknikeri Fırat YALVA’ya ve diğer emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.