Miniklerden Fakültemize Ziyaret

Toplum Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası nedeni ile Adnan Menderes İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Çelebi KALKAN eşliğinde fakültemizi ziyaret ettiler. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cem GÜRGAN tarafından karşılanan minikler, ilk önce periodontoloji kliniğine kabul edildiler.  Burada doğru diş fırçalamayı model üzerinde gördüler. Öğrenciler aldıkları diş fırçası ve diş macunları ile çocuk diş hekimliği kliniğine geçtiler. Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kenan CANTEKİN tarafından klinik miniklere tanıtıldı. Ağız ve diş sağlığı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak için fakültemiz diş hekimi Çağlar SAKİN ‘in hazırladığı “Düşümdeki Dişler” adlı hikâye kitabı miniklere hediye edildi.