2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Önlük Giyme Töreni

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni Sabancı Kültür Sitesi’nde 20.11.2023 tarihinde düzenlenmiştir. Törenimize; Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban ÇOPUROĞLU, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan UNUR, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL ile çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve aileleri katılmıştır.

Törende, Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban ÇOPUROĞLU, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Haydar ALBAYRAK ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL yaptıkları konuşmalarında, öğrenci ve ailelerini tebrik ederek genç diş hekimi adaylarına başarı dileklerinde bulunmuşlardır.

Konuşmaların ardından, akademik başarı elde eden öğretim üyeleri ile dönem birincisi olan öğrencilere teşekkür plaketleri takdim edilmiştir.

Tören diş hekimliği eğitimine başlayan 155 öğrenciye, beyaz önlüklerinin giydirilmesi ile devam etti. Ardından Diş Hekimliği Haftası etkinlikleri kapsamında, kokteyl alanında hazırlanan “Diş Hekimliği Tarihi” temalı resim ve fotoğraf sergisine geçilmiştir.