14. Dönem Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 14. Dönem mezuniyet töreni Erciyes Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törenimize;  Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Hakan AYDIN,  Hukuk  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak ADIGÜZEL,  Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat KOYUNCU, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali HASGÜL,  Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL,  öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Erciyes Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Hakan AYDIN , Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Sinan TOPÇUOĞLU ve Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL yaptıkları konuşmalarında, mezunları tebrik ederek genç diş hekimlerine başarı dileklerinde bulundular. 133 mezun öğrenci adına 14. Dönem Birincisi Diş Hekimi Gökhan KAŞ, eğitimlerinde emekleri olanlara teşekkürlerini ifade eden bir konuşma yaptı. 14. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildi. Törenimizde gelenek olduğu üzere mezun öğrencilerimiz, meslek yeminini Diş Hekimi Halit ERKİLETLİOĞLU eşliğinde ettiler. Tören, tüm mezunlara diploma takdiminin ardından hazırlanan kokteyl ile sona erdi.